Badhanddoek Natural BIO GOTS Zand 70x140 cm

Een prachtige badhanddoek om je mee af te drogen na de douche, of een heerlijk bad.

Op voorraad

  • Op werkdagen voor 15:00u besteld, direct verzonden
  • Betaal zoals je wenst: vooraf of achteraf
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • 30 dagen bedenktijd
  • Vragen? We helpen je graag +31 85 747 0099

Gegarandeerd veilig & beveiligde checkout

Omschrijving

Een prachtige badhanddoek om je mee af te drogen na de douche, of een heerlijk bad. Handdoek Natural BIO GOTS is heerlijk groot, zacht en gemaakt van 100% biologisch katoen. De handdoeken hebben een afmeting van 70x140cm, dat maakt ze erg makkelijk in gebruik.

Het mooie aan deze handdoek is dat de stof GOTS gecertificeerd is. GOTS waarborgt de biologische status van textiel van de oogst van de grondstoffen tot en met de ecologisch en maatschappelijk verantwoorde productie en etikettering van producten. Alles is erop gericht de consument, jou dus, een betrouwbare garantie te bieden.

De GOTS certificering stelt ook hoge eisen wat betreft sociale criteria en arbeidsomstandigheden bij de katoenteelt en de verwerking hiervan. Een minimumloon is vereist en kinderarbeid is verboden. Daarnaast wordt er gecontroleerd of er een veilige en hygiënische werkomgeving is. Dit geldt voor zowel de katoenarbeiders, als voor de fabrieksmedewerkers maar ook voor de medewerkers van Viável. Extra genieten dus!

Meer informatie

Productnummer 196106L5
Merk Lasa Home
Kleur Zand
Breedte in cm 70
Land van herkomst Portugal

Gerelateerde producten

 13,95